Rutlla, 61 1-4

17002 Girona

609 212 894

Serveis d'osteopatia, fisioteràpia, biomecànica, rehabilitació i readaptació esportiva

639 640 404

Serveis traumatologia i cirurgia ortopèdica

681 303 651

Serveis podologia

613 175 459

Serveis de fisioteràpia i osteopatia

Traumatologia i Cirurgia ortopèdica

Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica

Cada persona és única i cal fer un tractament personalitzat per cada pacient. Segons el problema, pot ser suficient fer un tractament conservador (no quirúrgic), en el qual el pacient es pot beneficiar de l’actuació de fisioterapèutes, osteòpates,… o fer tractaments poc invasius com les infiltracions. En altres casos, pot ser que sigui necessari arribar al tractament quirúrgic i que calgui fer algun tipus de cirurgia que realitzem els traumatòlegs. Després de la cirurgia, acostuma a ser necessari realitzar un procés de rehabilitació per poder arribar a aconseguir el millor estat físic possible del pacient.

Orientació Diagnòstica i Tractament

+ info

Orientació diagnòstica i tractament de patologies de l’aparell locomotor (extremitat superior, extremitat inferior i columna)
- Fractures
- Ruptures de lligaments, musculars, tendinoses
- Dolors crònics
- Tendinitis
- Artrosis
- Neuropaties
- Lesions tendiones, muscular, lligamentoses, òssies, artrosis,...

Ecografia Musculo-Esquelètica

+ info

Es un prova diagnòstica no invasiva que s’utilitza en diferents disciplines mèdiques entre elles per l’estudi de les patologies de l’aparell locomotor. L’ecografia utilitza els ultrasons per obtenir les imatges. Així doncs, és una prova segura al no emetre radiacions. Això permet utilitzar la prova en persones de totes les edats i condicions. Permet fer un estudi d’una forma ràpida i inmediata, de les esturctures en temps real i el seu comportament en moviment. És molt útil per l’estudi de lesions musculars, tendiones, lligamentoses, nervis, vasos, quists, vessaments articulars, inclús permet obtenir informació del relleu ossi i de les articulacions, entre altres coses.

Teràpies Ecoguiades

+ info

És una tècnica que permet realitzar un tractament a la zona anatòmica lesionada amb exactitud sota el control amb visió directe d’un ecògraf d’alta ressolució i d’alta freqüència.
Possibles indicacions de les Teràpies Ecoguiada:
-Aspiració de líquids:
·Embassament articular
·Bursitis
·Ganglions
·Hematomes
-Infiltració de medicaments

Infiltracions Corticoides

+ info

El corticoide és un medicament amb un efecte antiinflamatori molt potent que actua a nivell local mitjançant l’infiltració. S’acostuma a associar el corticoide amb anestèsic local per què l’infiltració sigui menys molesta.

Infiltracions Àcid Hialurònic

+ info

És una substància que tenim a diversos teixits del nostre cos com lligaments, cartílags i articulacions. Amb el pas del temps i en processos d’artrosi, disminueix la concentració d’àcid hialurònic en el líquid sinovial que tenim a les articulacions. L’infiltració d’àcid hiaurònic ajuda a restablir les propietats viscoelàstiques del líquid sinovial. Aquest tractament també s’anomena viscosuplementació. Permet millorar la lubricació de les articulacions amb l’objectiu de disminuir el dolor. El genoll és una de les articulacions més freqüents en les que es realitza aquest tractament.

Teràpia Biològica. Plasma Ric en Plaquetes (PRP o Platelet Rich Plasma) o Factorsi de Crexement

+ info

El PRP s’obté de la sang del pacient centrifugant-la i separant els diferents components. El PRP és ric en factors de creixement (FC). Els FC estimulen i acceleren el procés de reparació i regeneració tissular. L’infiltració de PRP és un tècnica ambulatòria amb múltiples indicacions que pot ser útil si s’utilitza de forma adient. Pot resoldre o millorar lesions de tendons, lligaments, musculatura, cartílag, ossos,… de les diferents zones de l’aparell locomotor com ara epicondilitis, tendinopaties, ruptures fibrilars, malalties articulars en processos degeneratius artròsics, condromalacia rotuliana.

Cirurgia Oberta, Percutànea i Artroscòpica

+ info

La cirurgia oberta, percutànea i artroscòpica de patologia traumàtica i ortopèdica es realitzen en clíniques privades homologades.