Rutlla, 61 1-4

17002 Girona

609 212 894

Serveis d'osteopatia, fisioteràpia, biomecànica, rehabilitació i readaptació esportiva

639 640 404

Serveis traumatologia i cirurgia ortopèdica

681 303 651

Serveis podologia

613 175 459

Serveis de fisioteràpia i osteopatia

Classes online

Classes en línia

S’ofereixen classes individualitzades i grupals, no presencials i a distància.

Rehabilitació telemàtica dirigida

+ info


Seguiment individualitzat per videoconferència, dels pacients que han estat visitats prèviament, i que tenen patologies que requereixen un conts proporcionar al pacient, una retroalimentació (feedback) constant de la seva evolució clínica i agilitzar-n’hi la millora de la seva salut. Permet valorar al pacient en tot moment i corregir-n’hi aquells aspectes de la seva rehabilitació que calen millorar. Se li donen eines com estiraments, bateria d'exercicis específics.

Exercicis terapèutics on-line

+ info


Es facilita accés individualitzat i personalitzat a una plataforma d'exercicis de força, i elasticitat, per aquells usuaris que desitgin un manteniment físic i tinguin dificultat horària per l'assistència física al centre o bé impediment per a connectar-se en horari laboral diürn. Permet que el pacient pugui realitzar activitat física seguint un format de vídeos explicatius en primera persona, a on es duen a terme exercicis, que pot visualitzar a qualsevol hora i realitzar-los amb comoditat al seu domicili.

Classes grupals en streaming

+ info


Es realitzen classes per grups en directe i a través de videoconferència, amb hores convingudes. El temari de les classes varia segons la demanda, però es treballen hipopressius, CORE, exercicis aeròbics i Pilates entre d'altres. La finalitat és la de promocionar de manera guiada i estructurada una millora substancial de la condició física global i adaptar-se a aquelles persones que no poden desplaçar-se a la consulta de fisioteràpia i osteopatia.

Assessorament per videoconferència

+ info


S'assessora de mode totalment personalitzat a cada pacient, oferint consells per millorar la seva ergonomia funcional, tant a la feina que desenvolupa diàriament com al seu domicili.

Rehabilitació telemàtica dirigida

Es realitza el seguiment individualitzat per videoconferència, d'aquells pacients que han estat visitats prèviament a consulta, i que tenen patologies que requereixen un control evolutiu a mig termini. L'objectiu és el de proporcionar al pacient, una retroalimentació (feedback) constant de la seva evolució clínica i agilitzar-n'he la millora de la seva salut. Permet valorar al pacient en tot moment i corregir-n'he aquells aspectes de la seva rehabilitació que calen millorar. Se li donen eines com ara estiraments, bateria d'exercicis específics per la seva patologia.

Exercicis terapèutics on-line

Es facilita accés individualitzat i personalitzat a una plataforma d'exercicis de força i elasticitat, per aquells usuaris que desitgin un manteniment físic i tinguin dificultat horària per l'assistència física al centre o bé dificultat per a connectar-se en horari laboral diürn. Permet que el pacient pugui realitzar activitat física seguint un format de vídeos explicatius en primera persona, a on es duen a terme exercicis, que pot visualitzar a qualsevol hora i realitzar-los amb comoditat al seu domicili.

Classes grupals en streaming

Es realitzen classes per grups en directe i a través de videoconferència. El tema de les classes varia segons la demanda, però es treballen hipopressius, CORE, exercicis aeròbics i pilates entre d'altres. La finalitat és la de promocionar de manera guiada i estructurada una millora substancial de la condició física global i adaptar-se a aquelles persones que tenen dificultat per desplaçar-se a la consulta de fisioteràpia i osteopatia.

Assessorament per videoconferència

S'assessora de mode totalment personalitzat a cada pacient, oferint consells per millorar la seva ergonomia funcional, tant a la feina que desenvolupa diàriament com al seu domicili.