Dietètica i Nutrició

Dietètica i nutrició

Ciència de la salut que utilitza l’alimentació i la planificació dietètica per optimitzar la salut, equilibrar els nutrients i prevenir malalties.

La dietètica i la nutrició són camps científics dedicats a l´estudi de la relació entre els aliments i la salut. Els professionals en aquest àmbit treballem per millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant la promoció dels hàbits alimentaris saludables i equilibrats. En un món on l´accés a informació nutricional està creixent, és crucial comptar amb professionals formats que puguin interpretar les dades científiques i aplicar-les en la vida diària del pacient.

Una dieta equilibrada té un paper fonamental en la prevenció de malalties cròniques, com ara la diabetis, l´obesitat o les malalties cardiovasculars, i també és clau per al benestar general i el bon funcionament del cos. Els dietistes ajudem a dissenyar pautes alimentàries personalitzades, adaptades a les necessitats de cada individu, tenint en compte no només les seves condicions de salut, sinó també els seus hàbits culturals, socials i econòmics.

Assessorament nutricional personalitzat

Control de pes i nutrició per a la pèrdua o guany de pes


Avaluem les necessitats nutricionals individuals de cada pacient per elaborar plans d’alimentació adaptats a les seves condicions de salut, objectius i estil de vida.


Dissenyem dietes ajustades per ajudar a assolir i mantenir un pes saludable, amb un seguiment constant per garantir resultats segurs i sostenibles.

Dietes terapèutiques per a trastorns

Nutrició infantil i per a adolescents


Proporcionem orientació dietètica per a la gestió de malalties com la diabetis, la hipertensió, les malalties cardiovasculars, les intoleràncies alimentàries i altres trastorns relacionats amb l’alimentació.


Assessorem sobre l’alimentació adequada per a infants i joves en etapes de creixement, promovent hàbits saludables des de la infantesa.

Educació alimentària i hàbits saludables

Nutrició en situacions especials


Oferim tallers i sessions d’educació nutricional per ensenyar a gestionar millor l’alimentació diària, fomentar una relació saludable amb els aliments i prevenir malalties.


Adaptació dietètica per a etapes específiques de la vida com l’embaràs, la lactància o la menopausa, garantint que es cobreixin totes les necessitats nutricionals en aquestes fases.